"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

8. februar 2013 - Artikel

Shariapatruljerne har travlt i London, mens andre englændere kæmper mod byggeri af stormoskeer.

 

Andenpladsen

Tredjepladsen går til muslimer i London, der har følgende meddelelse til byens indbyggere: "Politiet kan ikke stoppe os. De vantro kan ikke stoppe os. Vi kommer for at indføre islam nu og her. ... Islam bliver et åg på jeres skuldre." Meddelelsen, som gives i en video, er samtidig en hån mod politiet, som endnu ikke har formået at stoppe sharia-patruljerne, der slår hårdt ned på homoseksuelle, folk der drikker alkohol og på letpåklædte kvinder.

Førstepladsen

Uge 6s førsteplads går til Law And Freedom Foundation, som indtil videre har formået at stoppe 16 ud af de 17 moskébyggerier, den har kæmpet imod. Gavin Boby, leder af LAFF, har en enkel metode: Han spreder massevis af løbesedler i postkasserne i området, hvor moskéen skal bygges. Herpå kan folk skrive under på, at de er imod moskéen, og der er anført adresse på byrådet, hvortil underskrifterne skal sendes.

 Derudover bruger han kræfter på at undersøge, hvorvidt organisationen bag moskéen er åben omkring alt fra penge til religiøse holdninger. Er organisationen ikke åben, er dette også et argument mod moské-planerne. Disse oplysninger sendes også til byrådet, og ved selve høringen stiller Boby op og forklarer i sobert sprog de mange ulemper ved at bygge moskéen. Se Gavin Boby tale i selveste Europaparlamentet her - et arrangement der i høj grad ærgrede islams venner i EU. Ikke mindst, fordi Lars Hedegaard ved samme lejlighed fik overrakt en hæderspris fra International Civil Liberties Alliance.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg