"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Artikler

Vi kan ikke længere betragte svenskerne som hysterisk politisk korrekte, men må se dem som en profeti om, hvad der kommer til at ramme os

Det vidner om en åndløshed hos den del af ”kultureliten”, der ellers ser sig selv som litteraturens avantgarde. I denne sag er det eneste, Gyldendal er i front med censur; oven i købet af værste skuffe, for den er båret af malplacerede fine fornemmelser og en stærkt nedladende mangel på tillid til læsernes evne til at tænke selv.

Religion og ytringsfrihed

Historisk var kampen for ytringsfrihed en del af kampen for religionsfrihed. I det 16. og 17. århundrede kæmpede protestantiske trosretninger i Europa for rette til at udøve deres religion efter deres egen overbevisning, prædike deres egen læsning af Biblen og frit udgive religiøse skrifter

Bannon i Oslo: ”Hvis I ikke kæmper for jeres land – så mister I det”

Og publikum fik, hvad de kom efter: en regulær tour de force gennem baggrunden for Trumps valgsejr, finansverdenens svigt, globaliseringens trusler, nationalstaternes betydning og hvorfor EU aldrig kan lykkes som føderalt projekt, truslen fra Kina og ikke mindst: hvorfor det er så vigtigt at kæmpe for sit land.

 

Nu skal Rasmus Paludan træde ud af rollen som bajads og i karakter som politiker og demokrat

For med den formelle godkendelse af ham som kandidat til Folketinget følger også en markant ændring af hans status: fra at være youtube-provokatør i rollen som den lille dreng, der siger, at kejseren ikke har tøj på, er Rasmus Paludan nu partileder på linje med enhver anden, og skal som sådan forklare sig og stå på mål for sine udtalelser – båd nye og gamle.

Han skal med andre ord tryktestes i en ny sammenhæng, og der er det vigtigt at holde ham fast på de ting, han tidligere har sagt.

Venstreekstrem gruppe presser Mastercard til at forbyde meningsmodstanderes brug af selskabets tjenester

Får SumOfUs held med at få vedtaget deres groteske forslag, vil det i betragtning af Mastercards globale position få vidtrækkende konsekvenser for mange konservative meningsdanneres mulighed for at komme til orde, men frem for alt vil det være en uhyggelig manifestation af den magt, man godvilligt lægger i hænderne på små, venstreekstreme grupper, der helt uhørt får lov at knægte de mest fundamentale rettigheder.

Derfor bør vi være glade for Rasmus Paludans koranafbrændings-show

Man kan sige, at hvor Nyrup tabte politisk på at ødelægge en bog, så ser Paludan ud til at vinde. Og det skyldes for en stor del, at hans bogafbrænding ikke har meget med religionskritik at gøre, men derimod om, hvad der sker i muslimske boligområder når man uskønt, men fredeligt og fuldt lovligt, viser sin foragt for en religion og ideologi.

Justice by Twitter

Vi kender det ad nauseum: Enhver der taler en kulturradikal dagsorden imod, skal ned med nakken. Alle kneb gælder. Især citatfusk.

Fortielser og fejl står i kø i mainstreammediernes EU-dækning

Med den kunstige og formentlig traktatstridige forlængelse af Brexit er det endnu vigtigere for danskerne at læse EU-parlamentariker Anders Vistisens (DF) glimrende bog. Den lander i disse dage i postkasser over det ganske land. Jeg anbefaler folk at læse den, for Vistisen belyser, hvordan EU's elite både i Danmark og resten af Europa fører befolkningerne bag lyset og snyder demokratiet.

Det er en trussel mod demokratiet, når politikere ikke bakker fuldt og helt op om ytringsfriheden

Kinesisk Pandamagt

Betjenten der truede med at anmelde en demonstrant til de sociale myndigheder, kan ikke se, at han har gjort noget galt

Ned med kongen - ned med Facebook!

Alt for mange griber til politianmeldelser, men en gang i mellem er det på sin plads

Dokumentation: klage og politianmeldelse

Pressemeddelelse: Trykkefrihedsselskabet klager over betjents krænkelse af en familiefars forsamlingsfrihed og anmelder ham for at misbruge sin stilling

En politiassistents grove krænkelse af forsamlingsfriheden

Derfor bliver det bare ikke meget bedre end i Sønderjylland

Derfor bør Jaleh Tavakoli ikke kunne dømmes for overtrædelse af straffelovens § 264 d

Fremtrædende meningsdannere støtter Socialtilsynets chokerende indstilling i sagen om Tavakolis plejedatter

Pressemeddelelse: Socialtilsynets påtænkte fjernelse af Jaleh Tavakolis plejebarn er magtfordrejning og et angreb på ytringsfriheden

Pressemeddelelse: Deling af halshugningsvideoen fra Marokko var i offentlighedens interesse

Aia Fogs åbningstale ved Alternativ for Sveriges møde i København

Tommy Robinson skal igen for retten - og så sagsøger han politiet

Hvem gælder Facebooks fællesskabsregler for?

Pia K og tonen i debatten

Koranklods-sagen er endnu et eksempel på, at racismeparagraffen bør afskaffes

Tommy Robinsons afsløringer af BBC forsøges tiet ihjel og han blokeres på Facebook

Panodrama: Falske nyheder, mediemagtmisbrug og demokratisk sammenbrud