"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Artikler

Er der nogen, jeg ikke står sammen med, så er det Mette Frederiksen

...er der nogen, jeg ikke skal stå sammen med, så er det Mette Frederiksen. Hendes åbenlyse despekt for Grundloven og de begrænsninger, den i demokratiets navn sætter for en statsministers ageren, er hårrejsende. Og at hun så oven i købet har den frækhed som en selvfølge at gå ud fra, at danskerne naturligt vil følge hende og ”stå sammen” med hende, er uhørt.

Hvorfor skriver ingen statsstøttede medier om de alvorlige påstande om omfattende valgsvindel i USA?

I snart en uge har stjerneadvokaten Sidney Powell sagt, at resultatet af det amerikanske præsidentvalg er forkert, at Trump har vundet ”by a landslide” og at Demokrater i en række stater har bedrevet valgsvindel i hidtil uset omfang for at sikre Joe Bidens valg og Trumps fald. Det er meget alvorlige påstande som sande eller ej vel nok fortjente en hvis medieopmærksomhed. Men ingen statsstøttede medier skriver om det.

Identitetspolitik er det nye Sort

Når det personlige gøres politisk og når den radikale, ofte konstruerede identitet bliver grundlaget for politik, bliver fri debat, ytringsfrihed og holdningsforskelle for den radikale identitetspolitiks sorte stormtropper ikke nødvendige og acceptable dele af en demokratisk offentlighed, men derimod kriminelle handlinger, som skal lukkes ned og straffes. Derfor er den ekstreme identitetspolitik, som Vesten oplever for tiden, den næststørste trussel mod ytringsfriheden efter den muslimske radikalisme.

Myndighedernes efterforskning og behandling af de borgere, der har delt links til henrettelsesvideo er ikke en retsstat værdig

Samlet set efterlader det indtrykket af, at myndighedernes efterforskning og behandling af de borgere, der har delt links til henrettelsesvideoen fra start til slut har været under al kritik og i mistænkelig grad har inddraget politiske hensyn, der ikke er en retsstat værdig.

Hvor militariseret og bevogtet kan et civilsamfund være og stadig kaldes et demokrati?

det har aldrig været en del af et frit og åbent demokrati, at dets borgere ikke kan færdes frit, at bestemte befolkningsgrupper skal beskyttes mod andre gruppers voldelige angreb og at centrale institutioner skal bevogtes. Hvor længe vil politikere og myndigheder blive ved med at udvide beskyttelsen af stadigt flere truede grupper?

Fejl og mangler… og fascisme

I USA har journaliststanden for en stor dels vedkommende kastet al skam og alle etiske principper overbord ved at agere Demokraternes forlængede arm: En kritisk fjerde statsmagt, fair og afbalanceret…? Not so much.

Et sindbillede på de vestlige demokratiers selvhad og svaghed

Det er et sindbillede på de vestlige demokratiers selvhad og svaghed, når de britiske myndigheder den ene dag afsætter store ressourcer til at sikre totalitære muslimers protest mod frihed og vestlige værdier for den næste dag at arresterer en mand for fredeligt at forsvare ytringsfriheden ved at støtte en kristen kvinde med blomster og chokolade.

Samuel Patys skæbne indskriver sig i den franske blasfemikamp

Femten år efter publiceringen af Jyllands-Postens muhammedtegninger har reaktionerne på Charlie Hebdos tegninger af Muhammed ført til, at Frankrig nu oplever sin egen muhammedkrise.

 

Facebook har hyret censur-eksperter direkte fra Kommunist-Kina

Underkastelse

Medierne fortier skandale for at beskytte Joe Biden

Medierne hverken kan eller skal sagsbehandle personalesager i offentligheden

Iben Maria Zeuthen – en totalitær tidstype

Hvor megen ære har en STASI-stikker?

Delvist klarsynet

Reimar Bos opfordring til at genindføre blasfemiparagraffen er pinlig i mere end én forstand

Charlie Hebdos kamp for ytringsfriheden fortsætter

Politikere og myndigheder overser, at imam Abu Bashars shariakontrakt kun er et symptom på noget langt værre

Anne Mette Lauritzen er ytringsfrihedens ulv i fåreklæder

Sveriges snarlige kollaps burde være en historie værd i de statsstøttede medier

Ti år med Ved Profetens Skæg

Gunnar Sandelin – den stilfærdige svenske helt

DR gjorde udslaget: Nu håber jeg, at Donald Trump vinder

False Narratives Matter

Indrejseforbuddet mod Paludan rummer i en nøddeskal den demokratiske status på Sverige

Den Europæiske Kommission mod Racisme og Intolerance (ECRI) begrænser ytringsfriheden

Boganmeldelse: Frihedskæmperen Ole Hasselbalch

Hvorfor vil Det Jødiske Samfund ikke deltage i vores møde om antisemitisme i Danmark?

Følg os her: