"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Bliv medlem

Ytringsfriheden er under pres og har brug for din støtte.

Terror mod det frie ord har ramt de europæiske hovedstæder, også København. Nationalt og globalt trues forfattere, kunstnere og politikere på livet - eller slæbes i retten for at ytre bestemte synspunkter. Frygt, selvcensur og frihedsfjendtlige krænkelsesparagraffer er i gang med at underminere vores vigtigste frihedsrettighed: ytringsfriheden.

Trykkefrihedsselskabet er Danmarks største organisation til forsvar for retten til at ytre sig frit, og sætter alle kræfter ind på at modstå dette pres. Støt vores arbejde med at bevare ytringsfriheden. For uden ytringsfrihed, intet frit samfund. Meld dig derfor ind nu.

Et ofte stillet spørgsmål: Skal man være skribent eller skal man "godkendes"? Nej, i al almindelighed forlanges der ikke andet end at man støtter ytringsfriheden. Foreningen er tværpolitisk og består af mænd og kvinder fra alle samfundslag, og repræsenterer ingen specifikke ideologier eller religiøse holdninger. Her mødes kristne, buddhister og ateister, civilingeniører, folkeskolelærere, politikere, journalister og studerende. Det kit, der holder os sammen, er ønsket om frihed og kampen for frit at kunne ytre sig.

Et almindeligt kontingent er 400 kr. om året (ægtefæller eller samboende kan dele et kontingent).
Pensionister, pensionistægtepar og studerende betaler kun 200 kr. om året.

Indmeldelse

Man kan melde sig ind i foreningen her.
Trykkefrihedsselskabet benytter sig af Foreninglet til at styre medlemsbetalinger, opkrævninger mm. Tilmelding og betaling åbner i et nyt vindue:

Medlemstype Pris i DKK
Almindelig 400,00 DKK
Pensionist 200,00 DKK
Studerende 200,00 DKK