"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Ytringsfriheden har brug for din hjælp

8. februar 2013 - Artikel

Ytringsfriheden har brug for din hjælp

Først var det Pim Fortuyn, der blev slået ihjel. Så var det Theo van Gogh. Så fik Ayaan Hirsi Ali dødstrusler. Senere kom turen til Jyllands-Postens Flemming Rose, Naser Khader, Kurt Westergaard, Robert Redeker, Lars Vilks og Geert Wilders

Det eneste, disse dræbte og truede mennesker har gjort, er at ytre deres mening om islam og Muhammed på skrift, i streg og tale. Sådan som civiliserede mennesker gør i et civiliseret samfund.

I tirsdags blev der skrevet endnu et kapitel i denne dystre historie, da Lars Hedegaard koldblodigt blev forsøgt skudt i sin gadedør. Alt tyder på, at gerningsmandens had bunder i Hedegaards omfattende, kompromisløse islamkritik.

Så langt ud er vi kommet i Danmark i dag, at man risikerer en kugle i livet for at sige sin mening.

Denne barbariske voldskultur skal der sættes en stopper for, , så vi igen kan tænke og tale frit.

Vi appellerer derfor til alle om at bakke vores forsvar for ytringsfriheden op.

Ytringsfriheden har brug for din støtte. Nu.

Det har siden d. 5. februar været overvældende at opleve, hvor mange mennesker, der allerede har henvendt sig til os med moralsk opbakning og ønske om at tegne medlemskab.

I alt 265 har skrevet og bedt om at blive medlemmer.

Vi knokler løs med at registrere samtlige navne og appellerer til, at man væbner sig med tålmodighed og - om muligt - betaler over netbank (med navn og adresse).

Studerende/pensionister: 200,00 kr./ alle andre 400,00 kr..

Vores konto er Danske Bank 4782 1032801. 

Hvad Lars Hedegard angår, er han stadig under jorden. Vi er jævnlig i kontakt med ham, og planlægger netop nu et støttemøde til ham indenfor nærmeste fremtid. Vi agter at holde politikerne fast på alle de smukke ord om ytringsfriheden, de kom med 5. februar. For vel er det godt, at de støtter ham, men hvad vil de gøre for at undgå lignende ting i fremtiden?

Hold dig løbende orienteret om de seneste nyheder om Hedegaard, vores arrangementer og ytringsfriheden på vores Facebookside her og her.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg