"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

7. december 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Sharia-toppen denne uge byder på belgiske lærere, der straffer ikke-tildækkede piger, politibetjente, der skilter med sharia, og en mærkelig boganbefaling.

Tredjepladsen

På tredjepladsen finder vi Virgin-kæden (eget af Richard Branson),som for nylig i Qatar placerede Hitlers Mein Kampf blandt de bøger, de anbefaler. Er det et tilfælde? I hvert fald har Der Führer og profeten flere ligheder, og Adolfs manual i krig, jødehad og verdenskrig er en udmærket opfølger til Koranen.

Andenpladsen

På andenpladsen finder vi Sveriges første muslimske politikvinde, der går med hijab. Det må være en rimelig bizar oplevelse at få en bøde af en betjent, som åbenlyst skilter med, at hun følger en religion, der er imod menneskeskabte love og en meget lang række af menneskerettigheder. Hvad mon flygtninge, som er flygtet fra islamiske myndigheder i f.eks. Syrien, vil sige til at blive anholdt af en hijab-bærende politikvinde?

Førstepladsen

På førstepladsen finder vi en muslimsk lærer i Belgien, som automatisk gav lavere karakterer til kvindelige elever, som ikke bar tørklæde. Han tvang også eleverne til at lære koranvers udenad. Skolen "straffer" nu læreren ved at give ham fri i fire måneder (han blev ikke fyret!).

Læs mere på politisk-ukorrekt.dk

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg