"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

2. december 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

En baby ved navn Jihad, et kongehus, der serverer halal, og en naiv Obama. Læs denne uges Sharia-toppen.

3. På tredjepladsen finder vi Tysklands tungeste nyfødte. Han blev nyligt navngivet Jihad. Nu vi taler om navne: Mohammed er det mest populære drengenavn i Oslo, og det mest populære drengenavn i hele England.

Ja, faktisk er Mohammed det mest populære navn i verden. 150 millioner drenge og mænd på denne jord, er således opkaldt efter shariaens opfinder.

2. På andenpladsen finder vi det engelske kongehus , der på vegne af Det Forenede Kongerige og dets 14 oversøiske territorier har inviteret Tyrkiets præsident, Abdullah Gul på ægte halal-mad.

Dronningen, som også er den engelske kirkes overhoved, og de øvrige 168 engelske og tyrkiske repræsentanter spiste alle halal-mad ved middagen. Skik fly og sharia følge.

1. På førstepladsen finder vi præsident Obama, der sender 770 mio. dollars til Mellemøsten for at genopbygge islamiske kontrolcentre, også kaldet moskéer.

Obama tror åbenbart, at man ved at støtte sharia-væksthuse vil gøre muslimerne mere venligt sindede overfor os vantro...

Hvor naiv kan lederen af verdens største supermagt tillade sig at være?

Og så en sharia-kandidat, som ikke nåede hitlisten: En belgisk forhandler af brugte lastbiler har bygget en mini-moské til brug for firmaets mange muslimske kunder. Sharia er nemlig "good for business".

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg