"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

25. november 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Denne uges shariatop byder både på gengangeren islamisk terror samt halal-whiskey og andre mere julerelaterede tiltag.

Denne uges tredjeplads går til det amerikanske firma ArKay Beverages Inc, der har produceret verdens første halal-whiskey. ”Designet af ArKay whiskyen er lavet, så den tillader alle med medicinske problemer eller religiøse overbevisninger, at drikke med god samvittighed”, forsikres det.

Successen skulle være hjemme i et Vesten under demografisk forandring. Der er bare et aber dabei: Whiskeyen er uden alkohol.

Denne uges andenplads går til islamisk terror, denne uge drejer det sig om Jose Pimentel. Pimentel blev afsløret mens han forberedte terrorbomber mod mål i New York. Pimentels skuffede mor udtaler til pressen:

"Han begyndte at læse koranen. Det ændrede ham." Ifølge dokumentationssiden www.thereligionofpeace.com er der begået 18.024 dødelige koran-inspirerede terrorangreb siden 11. september 2001

Denne uges førsteplads går ikke overraskende til Børnehuset Ørnevang i Lillerød, som har aflyst den årlige juleafslutning i kirken af hensyn til børnehavens mange muslimske børn. Børnehavens leder siger, at beslutningen er taget, for at kunne "få hverdagen til at fungere".

Det gør den altså kun, hvis man overholder sharialoven om, at muslimer ikke må påvirkes af andre religioner. Det må vores andres børn derimod, som bliver proppet med halalmad.

Disse tiltag nåede ikke denne uges Sharia-top: Forbud mod sexede kvindeøjne i Saudiarabien, svømmehal med mande-fri badetider af hensyn til burkiniklædte muslimske kvinder, Barak Hussein Obamas  lykønskninger til muslimernes jul, Eid-al-Adha og et amerikansk hospitals fyring af selveste julemanden af hensyn til, ja, gæt selv hvem.

Læs mere på politisk ukorrekt.dk

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg