"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

3. november 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Se den seneste uges tre værste shariatiltag. Denne gange tilsat tre friheds-tiltag. Det nytter jo ikke, at I helt mister modet, kære læsere.

På tredjepladsen finder vi socialdemokraten Muhammed Aslan, der agerer sharia-politi i Mjølnerparken i København. Aslan havde som beboerformand adgang til 230 sikkerhedskameraer via sin egen computer. Flere beboere fortalte, hvordan Aslan brugte kameraerne til at kontrollere, hvorvidt områdets kvinder gik med tørklæde.

På andenpladsen finder vi undervisning i sharia i almindelige tyske skoler. Den tyske regering forsøger at forene forskellige religiøse grupper ved at indføre islam-undervisning i skolen. Flere islam-lærere er dog blevet afsløret i at prædike sharia og had mod ikke muslimer.

En talsmand fra det tyske undervisningsministerium bidrager med denne perle: "Man finder ikke sætninger i koranen, som opfordrer til at forfølge tilhængere af andre religioner."


På førstepladsen finder vi selvfølgelig den danske RAF-regerings blåstempling af sharia. Danmarks måske bedste udenrigsminister nogensinde, Villy Søvndal, siger:

"Jeg tror mere, at det kan sammenlignes med, at katolske partier i Europa kalder sig kristelige. Det betyder ikke hardcore-kristendom, men at sådan er deres grundorientering i livet".

Sharia som grundorientering i livet kan Danmark altså godt støtte op om. Den "bløde sharia", som Søvndal hentyder til, formuleres af lederen af Libyens overgangsråd, Mustafa Abdel Jalil, således:

"Derfor vil enhver lov, der strider mod principperne for islam være juridisk ugyldig." Love, som beskytter ægte demokrati og ytringsfrihed, samt ligeret for kvinder, homoseksuelle og ikke-muslimer, vil altså være ugyldige. 

Friheds-toppen

Som sød dessert tilbyder sharia-toppen denne uge en lille friheds-top-tre:

På tredjepladsen finder vi den dommer, der frikendte en franskmand, som  stod anklaget for at have brændt en koran og tisset på den.

På andenpladsen finder vi Paris, som har annulleret byggetilladelsen til en mega-moské med plads til 7.000 muslimer. Myndighederne begrunder annulleringen med, at moskeen ikke passer ind i byplanen.

Herligt, at de franske myndigheder tør stille sig i vejen for denne kraftigt voksende gruppe af vælgere og tilhængere af shariaens grundbog, koranen.


På førstepladsen finder vi advokaten fra Charlie Hebdo, Richard Malka, der dagen efter brandbomben mod avisen udtalte:

Vi giver ikke efter for hverken trusler eller attentater. Vi viger ikke en tomme. For hvis vi lader os true, betyder det, at vi svigter det vi tror på, og det vi er.

 Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg