"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

19. december 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Ugens shariatop er ikke mindre hovedrystende end normalt. I denne uge kan vi præsentere en amerikansk muslim, der kørte en bil fuld af sprængstof ind i en lufthavnsterminal i Kansas, muslimer i London, der truer restauratører med piskeslag, og en undersøgelse om muslimer i Europa, der viser hvad de fleste af os i forvejen anede.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til amerikaneren, der forleden forsøgte at køre en bil fuld af sprængstof ind i en lufthavnsterminal i Kansas. Terroristen havde tidligere udtalt, at "jeg forstår ikke, hvordan folk kan læse koranen og sunna'erne, uden at forstå, at jihad er et absolut krav til alle muslimer."

 

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til demonstranter i England. Gruppen, som bestod af omkring 60 langskæggede mænd og burkaklædte kvinder, patruljerede og demonstrerede mod alkohol i et muslimsk kvarter og advarede butiksejere om, at det ville koste 40 piskeslag, hvis de brød shariaen ved at sælge alkohol.

 

Førstepladsen

Uge 51s førsteplads går til muslimer i Europa. En ny undersøgelse viser, at andelen af muslimer, som ønsker sharia frem for demokrati ikke kun udgør et lille mindretal. Faktisk udgør de 65 procent af muslimer her på kontinentet.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg