"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

13. december 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Ugens sharia-top handler om spændende sager som sharia-venlige svømmehaller, en sharia-zone i England og seneste nyt fra Al Qaedas udviklingsafdeling: En hurtigere og mere effektiv måde at hugge hovedet af folk på. 

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til Finland, der har introduceret mandefri perioder i svømmehaller. Årsagen er, at muslimske kvinder skal kunne bade, uden at blive anklaget for at bryde shariaen ved at gå ufordrende klædt foran mænd. De ikke længere sekulære finske svømmehaller er så ivrige efter at efterleve shariaen, at et treårigt barn forleden blev afvist, fordi det var en dreng (engelsk oversættelse her).
 
Andenpladsen
Denne uges andenplads går til en mellemøstlig forretningsmand, der har fundet en måde, hvorpå man kan oprette lovlige sharia-zoner i England. Forretningsmanden har således købt et kæmpe indkøbscenter, hvor sharia-loven skal gælde. Forretningsdrivende, som ønsker at sælge ting, som ikke er halal, kan dog mod gebyrer til særlige sharia-organisationer få lov at eksistere på området.
 
Førstepladsen
Uge 50s førsteplads går til Al Qaeda, der har opfundet en hurtigere og mere effektiv måde at hugge hovedet af folk på. Metoden går ud på, at man bagbinder en anderledes troede og sætter ham på knæ. Derefter stiller man et kræftigt maskingevær op foran manden eller kvinden, og simpelthen skyder halsen over. Al Qaeda fortæller stolt i videoen, at de har fundet "den hurtigste måde at hugge hovede af" på.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg