"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

27. november 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Vi begår alle fejl. Det samme gør Al Qaeda, som i den forløbne uge kom til at skære hovedet af den forkerte. Al Qaeda undskylder og håber på forståelse. 

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til familiedramaer i islamiske miljøer, der som bekendt kan være helt absurd voldelige og bizare i deres moralske logik. Et frisk eksempel er en pakistansk pige, der blev myrdet af sin bror, fordi hendes far havde voldtaget hende.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til EU, der har fremsat et forslag, der skal tvinge medlemslandene til at overvåge og straffe "intolerence" hos sine borgere. Dokumentet nævner specifikt "islamofobi" som en forbrydelse - helt i tråd med shariaen.

Førstepladsen

Uge 47s førsteplads går til Al Qaeda, der i sin iver for at efterleve shariaen kom til at skære hovedet af den forkerte mand. Al Qaeda undskylder mange gange og beder om tilgivelse og forståelse.

Trangen til hovedafhugning har også nået muslimer i Tyskland, hvor to kvinder forleden blev tiltalt af en tilhænger af fredens religion på følgende måde: "Lorte-kristne. I skulle have skåret hovedet af!"

Sidstnævnte historie kan læses i engelsk oversættelse her. 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg