"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

25. oktober 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Se denne uges tre værste shariatiltag:
På tredjepladsen finder vi i denne uge verdens første halal-mozzarellaost. Sharia-osten er lavet efter alle islamkunstens religiøse regler.

For 10 år siden opdagede industrien de homoseksuelle som et lukrativt marked. Nu er tiden kommet til muslimerne, som jo er et hastigt voksende marked i både Vesten og den islamiske verden.

Mere sharia i fødevareindustrien betyder højere udgifter for forbrugerne, fordi produktionen nu inkluderer certificering og særligt udstyr. Derudover mister ikke-muslimer arbejde, fordi visse dele af produktionen kun kan udføres af muslimer.

Endelig får vantro firmaer og medarbejdere islamister som chefer, da sidstnævnte skal kontrollere, om førstnævnte nu også arbejder efter sharia-loven.

På andenpladsen finder vi Canadas politiuniform, som nu kan fås med islamisk slør. "Uniform" betyder ensartet, men selvfølgelig kan man gøre en undtagelse overfor muslimske kvinder, der ønsker at følge sharias regler for kvinders tildækning.

Sekulært politi får dermed et uelegant strøg af religiøsitet og anti-demokratisk sharia-symbolik. Det må føles noget absurd for mennesker, der er flygtet fra religiøst politi til Vesten, at blive antastet af en politikvinde iført slør.

Faktisk vil det føles absurd for os alle.

På førstepladsen finder vi Egypten, som har fængslet en mand i tre år for at kritisere islam på Facebook. Såkaldt mellemøst-ekspert Morten Valbjørn siger ellers, at det ikke er noget problem, at Libyen står til at få sharia-lov, for Egypten har det også, og dér er det ikke noget problem.

Så meget for såkaldte eksperter. Demokrati er et farligt våben, hvis det falder i de forkertes hænder.

Følg med på Sharia-toppen hver uge på Sappho.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg