"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

20. oktober 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Sharia-toppen udvælger hver uge tre sharia-tiltag. Se denne uges vindere.

3) På tredjepladsen finder vi muslimske kristenforfølgelser i Danmark. Kristne er ifølge sharia-lovene undermennesker, og skal betale såkaldt jizya, hvis de skal have lov til at overleve i muslimske samfund.

Jizya er reelt beskyttelsespenge, og mennesker der betaler det, kaldes dhimmier.

2) På andenpladsen finder vi systematisk hjernevask af børn til at tro på sharia. Hvordan hjernevasker man mennesker? Man tvinger dem til at gentagne den samme løgn igen og igen, samtidigt med at man nedbryder deres psykologiske modstandskraft med smerte og angst.

Terrorist-fabrikker er et godt ord for madrasser, der tvinger børn til at tro hvert eneste ord i koranen. Millioner af muslimske børn - alene i Vesten - går i såkaldte madrassaer (koranskoler), hvor de skal lære koranen og sharia udenad - og hvor tæsk og trusler er udbredte. Sharia på samlebånd.

1) På førstepladsen finder vi danske sharia-zoner. Både medier og politikere vil overbevise os om, at de ikke har noget med den ægte islam at gøre. Derfor vil Københavns radikale integrationsborgmester Anna Mee Allerslev sætte Islamisk Trossamfund (ægte, ejegod islam) til at omvende salafisterne fra deres uægte onde islam.

Oversat til dansk: Islamiske fundamentalister skal omvende islamiske fundamentalister til -fundamentalistisk islam.

Bliver resultatet mod færre eller flere sharia-zoner? Gæt selv.


Følg med på Sharia-toppen hver uge på Sappho.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg