"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

20. december 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Sharia-toppen ønsker glædelig vintermarkering med en sharia-jule-top-tre.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til Øren Skole i Norge, hvor nissehuer er forbudt af hensyn til muslimske elever. Af samme grund kalder skolen det heller ikke juleafslutning, men "vintermarkering".

Andenpladsen

Andenpladsen går til flere danske skoler, som fjerner det kristne budskab i julen af hensyn til muslimske elever. Salmevers bortcensureres og kirkebesøg aflyses.

De afkristnede juletraditioner trækkes også ned over hovedet på de ikke-muslimske elever. Derved sikrer skolerne, at alle uden undtagelse følger shariaens forbud mod forkyndelse af ikke-islamiske religioner.

Altsammen betalt med dine skattekroner og blåstemplet af undervisningsministeren (S). 

Førstepladsen

Æren for årets sidste førsteplads tilfalder selveste islam, som mener, at det er blasfemi og værre end hor, druk og mord at ønske andre god jul. Og pas på, for det gælder alle uanset deres religion! Årsagen er tilsyneladende, at man derved bekræfter, at "Gud blev født d. 25. december"... Imamen, som leverer det glædelige budskab, hedder Abu Mussab Wajdi Akkari. Han har en Facebook-side, hvor du kan ønske ham glædelig jul her.

Sharia-toppen ønsker alle en glædelig ju... vintermarkering! Vi ses igen til januar, hvor vi vender tilbage med endnu mere kvindeundertrykkelse, vold og islamisering (coming to a neighbourhood near you...!).

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg