"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

14. december 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Denne uges Sharia-toppen er formet som en treretters-menu med indslag fra Sverige, England og Saudiarabien.


Tredjepladsen
På tredjepladsen finder vi svensk ret (nej, ikke pølseret), der nu dømmer efter sharia i sager om muslimske skilsmisser. Det drejer sig om islamisk "mahr", som er penge, manden traditionelt skal betale kvinden ved skilsmisse. For nyligt dømte en svensk domstol en iransk indvandrer til at skulle betale islamisk mahr til sin fraskilte hustru. Muslimske flygtninge på flugt fra sharia, bør ikke vælge humanistiske og menneskekærlige Sverige.

Andenpladsen
På andenpladsen finder vi såmænd engelsk ret (nej, ikke fish & chips), der har frikendt fire muslimske kvinder for et voldeligt overfald på en ikke-muslimsk kvinde. Under angrebet råbte kvinderne "dræb det hvide skrald". Årsagen til frikendelsen er, at kvinderne var fulde, og at de ikke var vant til at være fulde, fordi de er muslimer. Nu kan man altså blive frikendt fra at følge demokratiske love, hvis man følger sharia til dagligt. 

Førstepladsen
På førstepladsen finder vi saudiarabisk ret (nej, ikke dadler), der netop har idømt en kvinde hovedafhugning (dommen er allerede udført). Kvindens forbrydelse var, at hun har udført trolddom. Ja, trolddom... Se i øvrigt et kort tv-interview med Saudiarabiens mest aktive bøddel her

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg