"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

11. oktober 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Sharia-toppen udvælger hver uge tre sharia-tiltag. Se denne uges vindere.

3) På tredjepladsen (og mange andre steder) finder vi sårede og sure muslimer, der vil have lov til at spilde arbejdstiden med islamiske bønner.

Biludlejningsfirmaet Hertz har nu fyret de i alt 34 muslimske ansatte, fordi de fulgte sharia-lovenes krav om at bruge bedetæppet fem gange dagligt - herunder mens de var på arbejde.

Sharia på arbejdspladsen findes i mange former: Halal-mad i kantinen, bederum, specialdesignede slør der passer til uniformen osv.

2) På andenpladsen finder vi franske forstæder, som ifølge forskere domineres af islam, og hvor loven i høj grad erstattes af sharia. Forskerne beskriver, hvordan "Republikken er langt væk. Islam er tilstede overalt" og at halal (sharias definition af, hvad der er "rent") gennemtrænger alle dele af samfundet.

De omtalte forstæder er ikke overraskende de samme, som eksploderede i ild og vold for et par år siden, da ikke-islamiske autoriteter (politiet) dræbte en kriminel muslim i selvforsvar.

1) Denne uges førsteplads går til Nobels Fredspris, som netop er givet til en støtte af Det Muslimske Broderskab. Det drejer sig om nobelprisvinderen kvinden Tawakkul Karman, som er politisk aktiv i et parti støttet af Broderskabet, der som bekendt arbejder for udbredelse af sharia i hele verden.

Karman fik ikke tildelt prisen "på trods" af hendes arbejde for sharia, tværtimod. Nobelpriskommiteens formand Thorbjoern Jagland mener således, at Det Muslimske Broderskab er en vigtig del af den arabiske frihedskamp. Men Jagland skal vide, at jo mere sharia, jo mindre frihed (ikke mere...).


Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg