"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

19. marts 2013 - Artikel

I Saudi Arabien er man løbet tør for sharia-autoriserede bødler, mens ny forskning giver en forklaring på omfanget af kvindelige selvmordsbombere.

 

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til Saudi Arabien, hvor man er kommet i bekneb for kvalificerede bødler, der på rette sharia-vis med sværd kan hugge hovedet af folk. Ledende muslimer har på den baggrund halal-certificeret "død ved skydning" som et alternativ til den traditionelle fredagsunderholdning, halshugning og korsfæstelse.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til muslimers racisme mod europæere. Nu afdøde Rolf Slot-Henriksen beskrev fænomenet i sin bog Racisme mod danskere. Nu udkommer den franske bog Sale Blanc: chronique d’une haine qui n’existe pas (Beskidte hvide: Historien om hadet, der ikke eksisterer), om arabiske og nordafrikanske indvandrere og efterkommeres vold mod etniske franskmænd.

Bogen er endnu ikke oversat til dansk, men bogens videotrailer siger mere en tusinde ord. Sidst i traileren ses en sort voldtægtsmand og hans hvide ofre i en retssal. Manden fortæller, hvordan han var motiveret af hadet mod hvide og ønskede at ydmyge dem. Interview med forfatteren Gerald Pichon her (dansk oversættelse i uddrag her).

Førstepladsen

Uge 12s førsteplads går til kvindelige selvmordsbombere og de mænd, der kontrollerer dem. Forskning i emnet viser, at mange muslimske kvinder bliver så dårligt behandlet i hjemmet, at de foretrækker at begå terror, så de kan få fred i et israelsk fængsel. 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg