"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

13. november 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

I Tyskland hverver salafister børnesoldater i landets skolegårde. I løbet af kun et par uger er eleverne ofte så radikaliserede, at de er klar til jihad

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til ulovlige men udbredte sharia-domstole I Vesten. I Australien koster det tilsyneladende 300.000 dollars, hvis man uforvarende dræber en anden muslim. I Tyskland er prisen 100 kameler (engelsk oversættelse her).

Andenpladsen
Andenpladsen går til liderlige familielemmer i Saudiarabien, som fortsætter deres profets eksempel med at dyrke sex med nære familiemedlemmer. 90 procent af Saudiarabiens mentalt handicappede bliver seksuelt misbrugt af deres familie. Det samme gælder for 20 procent af de fysisk handicappede. Som i de fleste andre muslimske lande er indavl stærkt udbredt, hvilket øger risikoen for lav intelligens, psykiatriske problemer samt psykisk og fysisk handicap.

Førstepladsen
Uge 46s førsteplads går til tyske salafister, som går på jagt i skolegårde efter unge, de kan bruge som børnesoldater i deres kamp for udbredelsen af sharia. Mange af de unge vælger at tage i kamp i Syrien, hvor de får træning til senere at gennemføre angreb i Europa. Meget uhyggeligt er det, at det ofte kun tager få uger at radikalisere skoleeleverne til at blive blodige jihad-krigere (engelsk oversættelse her).

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg