"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

23. september 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

I Schweitz forbyder man burka'er, mens 39 pct. af muslimer i Malaysia bifalder brug af selvmordsbomber.

Tredjepladsen
 
Tredjepladsen går til det italiensk-talende kanton Ticino i Schweitz, hvor lokalbefolkningen gennem direkte demokrati har vedtaget en lov, der forbyder burkaer. Initiativtageren til lovforslaget mener, at forbudet har en præventiv virkning, idet man dermed sender et klart signal til militante muslimer, der skulle overveje at flytte til området.
 
Andenpladsen
Denne uges andenplads går til muslimer i Malaysia. Malaysia betragtes af mange som et moderne og moderat muslimsk land, men hele 39 pct af landets muslimske befolkning bifalder brug af selvmordsbomber for at forsvare islam.
 
Førstepladsen
Uge 39's førsteplads går til al-Shaabab, der følger Koranens påbud om at dræbe ikke-muslimer. Denne gang i Kenya. Morderne kommer fra en række vestlige lande, herunder nordiske, og gik udelukkende efter ikke-muslimer. Til trods for, at enhver kan læse i Koranen, at det er muslimers pligt at dræbe ikke-muslimer, var Storbritaniens præmiereminister David Camerons første reaktion at beskytte islam ved at påstå, at angrebet ikke kan relateres til religion. Et hjerteskærende billede fra terrorangrebet viser et par, der krammer hinanden, mens de bliver skudt i hovedet.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg