"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

5. december 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Jul i sharia-land: Norges Islamiske Råd lancerer halal-slagtede rensdyr, mens andre sharia-tilhængere udtænker makabre bombeteknikker.

Tredjepladsen


Tredjepladsen går til Norge, der nu tjener penge på at halal-slagte rensdyr. Muslimer kan allerede fra december sætte tænderne i julemandens foretrukne kane-trækker uden at bryde shariaen (http://www.thelocal.no/20131202/norway-produces-its-first-ever-halal-reindeer-meat). Det er Norges Islamiske Råd, der står bag halal-certificeringen, og dermed tjener pengene på dette.

Andenpladsen
Andenpladsen går til den tsunami af voldtægter, der skylder ind over Sverige i takt med den ekstreme muslimske indvandring. For nyligt kom det frem, at 133 mænd og 243 drenge under 15 år blev voldtaget i 2012 (http://snaphanen.dk/2013/11/29/why-is-islam-associated-with-violence/).

Dertil kommer de tusinder af kvindelige voldtægtsofre. Forleden blev en somalisk mand taget af politiet med bukserne nede, mens han voldtog en døende kvinde analt (http://www.friatider.se/valdtog-doende-kvinna-far-stanna-i-sverige). Selvom kvinden døde under voldtægten, fortsatte manden voldtægten. Sverige udviser ikke manden, da dommeren mener, at manden muligvis vil voldtage igen, og at han ligeså godt kan voldtage svenske kvinder som somaliske - "somaliske kvinder er ikke mindre værd en svenske", mener dommeren. Manden påstår i øvrigt, at den døde kvinde havde sex med ham frivilligt. Ifølge shariaen må muslimer voldtage ikke-muslimer.

Førstepladsen

Uge 49s førsteplads går til en ny bombeteknik opfundet af kreative muslimske sharia-tilhængere (http://www.ninanews.com/english/News_Details.asp?ar95_VQ=GLFDLD): Man skærer hovedet af en person, skraber hjerne m.m. ud, putter en bombe ind i hovedet, som så kan sprænge de efterladte i stykker, når de kommer og finder deres ituskårne elskede.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg