"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

23. april 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

En algiersk tv-imam hævder, det er naturligt at voksne mænd har lyst til sex med små piger, mens flertallet af tyrkiske mænd mener, at hustruvold er "nødvendigt".

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til de 62% af de tyrkiske mænd, der mener, at manden er hjemmets hersker, og at hustruvold er "nødvendig" (engelsk oversættelse her). De tyrkiske mænd finder støtte for deres antagelse i koranen, der beordrer mænd at slå kvinder, der ikke lystrer (4:34).

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til den populære algierske tv-imam, Chems Eddine, der mener, at der er videnskabeligt belæg for det naturlige i voksne muslimske mænds lyst til sex med små piger:  

"Der er en videnskabelig forklaring på, at en 37-årig mand gifter sig med en pige på 12. Det kan være, at hun er moden. 12 år – jamen, så er hun jo en kvinde! Og hvis de elsker hinanden, og han vil have hende som kone, kan jeg ikke se nogen hindringer” (engelsk oversættelse her).

Førstepladsen

Uge 17s førsteplads går til islamiske jihad-angreb nummer 20.712 siden 11. september 2001. Det var i Boston. Eksperter gætter på alt fra voldelige computerspil, over lyst til at gøre Tjetjenien kendt til en skrinlagt boksekarriere som forklaring på terroristernes motiv.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg