"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

6. juni 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Hollænderne har fået nok af islam, mens man i Tyrkiet hylder en afdød folkemorder.

Tredjepladsen
 
Tredjepladsen går til udbredt seksuelt misbrug i muslimske familier i England. Forskning viser, at risikoen for, at mændenes overgreb anmeldes, er minimal. Det skyldes, at familierne ofte giver pigerne skylden, og at pigerne dermed risikerer at blive udsat for æresforbrydelser. Sharia giver som udgangspunkt piger skylden for at blive voldtaget, medmindre de kan fremvise fire troværdige øjenvidner.
 
Andenpladsen
 
Denne uges andenplads går til Tyrkiet, der har navngivet en ny bro til det europæiske kontinent efter folkemorderen Yavuz Sultan Selim. Selim dræbte titusinder af alevitter, et folkeslag, som praktiserer en mere fredelig udgave af islam.
 
Førstepladsen
 
Uge 23s førsteplads går til hollænderne, der tilsyneladende har fået nok af islam. En ny meningsmåling viser, at 55 procenter af hollænderne er imod yderligere indvandring fra islamiske lande, 63 procent er imod flere moskeer, 72 procent ønsker forbud mod sharia, 64 procent ser muslimsk indvandring som unyttigt og 73 procent ser en forbindelse mellem islam og terrorisme.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg