"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

25. januar 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Efter at politikerne med held har indført multikultur og importeret millioner af muslimer, kommer den rå kamp om territoriet – med Muhammeds tropper i offensiven.

 

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til et hætteklædt sharia-politi, der patruljerer Londons gader. Gruppen tager alkohol fra festende i nattelivet og beordrer utildækkede kvinder til at "skjule deres kød". En video viser, hvordan Londons selvbestaltede sharia-politi advarer folk på gaden om, at de befinder sig i et "muslimsk område" og derfor skal følge sharia. Se videoen her. En anden video viser byens sharia-politi true og udvise en homoseksuel mand fra “deres” muslimske område – her.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til ni muslimske mænd  i England, der brugte "knive, kødøkser og baseballbats til at pine helt unge piger for mændenes egen seksuelle tilfredsstillelse". En af pigerne fik brændemærket bogstavet M på sin bagdel, forbogstavet på sin voldtægtsmands navn – Muhammed. Det er en i en lang række af sager om muslimske mænd fra især Pakistan, der lokker unge piger ned til 11 år med gaver og bedøver dem med hårde stoffer som heroin og crack for at kunne voldtage dem. Gør pigerne modstand eller truer med at gå til myndighederne, udsættes de i mange tilfælde for meget blodig tortur. Sharia giver muslimske mænd lov til at bruge vantro kvinder som de vil.

Førstepladsen

Uge 4s førsteplads går til Belgien, der giver salafistiske jihadister lov til at være i den belgiske hær, også selvom de er medlem af en organisation, hvis medlemmer ønsker at udføre terror. Belgiske skatteydere får dermed lov til at betale for træning og udrustning til islamiske jihad-soldater, hvis mål er drab på bl.a. belgiere. Engelsk oversættelse her.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg