"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

15. februar 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Britiske imamer opfordrer til vold for åben skærm, mens alt tyder på, at jødemobningen i København har islamiske rødder

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til en muslimsk bror, der dræbte sin søster. Drabet betegnes som et æresdrab, der som bekendt ofte udføres, når familien har mistanke om, at en kvinde har haft den mindste udenomsægteskabelige aktivitet. Søsteren viste sig at være gravid i 7. måned som følge af at være blevet voldtaget af den bror, der dræbte hende.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til britiske tv-kanaler, som giver sendetid til muslimske ledere, der på åben tv-skærm prædiker mord på dem, der kritiserer islam.

Herhjemme har ingen af de muslimer, der har udtrykt forargelse over mordforsøget på Lars Hedegaard udtalt, at det skal være lovligt at kritisere islam. De har heller ikke taget afstand fra de koranvers og utallige fatwaer, der beordrer muslimer at dræbe islamkritikere. 80 procent af muslimerne i Danmark mener, at kritik af profeten bør være forbudt ved dansk lov.

Førstepladsen

Uge 7s førsteplads går til jødehad blandt muslimer. I Danmark forfølger de uskyldige jødiske børn. I Frankrig dolkede en mand af nordafrikansk oprindelse ni ikke helt tilfældige mennesker på åben gade.

Hans påstand om at han var sindssyg i gerningsøjeblikket blev afvist af nævningerne, da det viste sig, at han omhyggeligt havde undgået at stikke personer af nordafrikansk udseende (engelsk oversættelse her). En rapport fra et andet sted i Frankrig konkluderer, at tyrkere og andre indvandrere kun røver butikker ejet af ikke-indvandrere (engelsk oversættelse her).

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg