"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

29. maj 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Der skulle muslimske patruljer til at stoppe optøjerne i Sverige; i Haag i Holland er det ortodokse muslimer, der paltruljerer i visse områder af byen.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til svensk politi, som kun med hjælp fra muslimske patruljer fik held med at stoppe de muslimske patruljer omkring Stockholm. Mens shariaen forbyder muslimer at lystre sekulære magthavere, udnævner islamiske love mænd og især fædre som autoriteter over kvinder og børn og unge. Svensk politi valgte således at tillade selvtægt til fordel for traditioner indenfor sharia.
 
Andenpladsen
Andenpladsen går til kysse-forskrækkede muslimer i Tyrkiet. 200 par deltog i en kysse-demonstration i Ankara, som en reaktion mod landets stigende islamificering under premierminister Erdogan. I Ankara, som normalt betragtes som en moderne og turistvenlig by, har myndigheder påtalt offentligt kysseri. En større gruppe muslimer angreb kysse-demonstrationen med knive, mens de råbte Allahu akbar.
 
Førstepladsen

Førstepladsen går til muslimer i Schilderswijk-kvarteret i Haag i Holland, som har skabt et lokalt kalifat. Området kaldes i folkemunde for "sharia-trekanten". Ortodokse muslimer patruljerer i området og truer folk, som forbryder sig mod islamis sharia. Både politi og politikere har i lang tid ignoreret udviklingen.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg