"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

15. maj 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Røde Kors laver mindemarkering for palæstinensiske jihadister, mens egyptiske mænd i stigende grad chikanerer deres kvinder.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til Røde Kors, der under overskriften ”Min ære er min frihed” har deltaget i plantningen af 150 træer til ære og minde for fængslede palæstinensiske jihadister. Flere fanger har typisk opfyldt deres islamiske pligt til at dræbe jøder. En af fangerne er Abd Rabbo, der skød og dræbte to jøder. Rabbos mor er stolt af sin søn og hun takker Røde Kors for træet.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til egyptiske mænd. En undersøgelse viser nemlig, at 99,3 procent af egyptiske kvinder oplever seksuel chikane. 60 procent af dem er blevet befølt på intime steder på kroppen. Problemerne med seksuel chikane er vokset siden Det Muslimske Broderskab kom til magten.

Førstepladsen

Uge 20s førsteplads går til den marokkanske aktivist Ahmed Assid, som er kommet for skade at fordømme jihad. Assid er nu anklaget for med sin udtalelse at fornærme muslimernes profet og gøre grin med islam, en  forbrydelse som ifølge shariaen straffes med døden.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg