"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

19. april 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Hizb ut-Tahrir mener, at den vestlige kultur har skylden for de voksende bander, og blev hyldet af deres tilhængere i søndags.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til de mænd, der æresdræbte en gravid kvinde i Jordan. Kvinden fik skåret halsen over og hendes mave blev skåret op, så man kunne se det dræbte foster. Derefter blev hun brændt. Der er dødsstraf for mord i Jordan, men er der tale om et æresdrab, kan straffen nedsættes.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til Hizb-ut-Tahrir, også kaldet Hit-med-Shariaen, der mener, at den vestlige kultur er årsagen til, at unge søger ind i bander. Påstanden strider mod det faktum, at banderne næsten udelukkende består af unge med muslimsk baggrund. HuT fortsætter den ulogiske argumentation med at påstå, at islam er løsningen på voldsproblemerne. En absurd påstand, i betragtning af de rå mængder af død og lemlæstelser, som præger islamiske lande. Ikke desto mindre klappede 800 muslimske tilhørere i søndags af Hizb ut-Tahrirs  konklusioner i den skatteyderbetalte Nørrebrohal.

Førstepladsen

Uge 16s førsteplads går til udlændingepolitikken, som er den direkte årsag til, at dansk politi ikke længere kan beskytte danskere mod kriminalitet. Herboende muslimers krige og angreb på ikke-muslimer og deres ejendom optager ordensmagtens ressourcer i en grad, så man kun kan forvente hjælp, hvis man bliver knivstukket, skudt eller tæsket.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg