"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

13. marts 2013 - Artikel

I England er selv toårige piger i fare for at blive ofre for tvangsægteskaber, mens Grækenland ofrer offentlige midler på moské-byggeri.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til tvangsægteskaber blandt muslimer i England. Her var en pige på to år tæt på at blive landets yngste offer for tvangsægteskaber.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til Grækenland. Trods landets ekstreme økonomiske krise, som har ført til nedskæringer inden for alle områder, finder landets politikere penge i statskassen til en moské til 6,5 millioner kroner.

Førstepladsen

8. marts var det Kvindernes Internationale Kampdag, og uge 11s førsteplads går til kvinders rettigheder under islam og muslimsk kultur.

 Et flertal i Afghanistans parlament afviser en lov mod vold mod kvinder, fordi det strider imod kulturelle værdier og islamisk sharialov. På Maldiverne er en 15-årig pige idømt 100 piskeslag og otte måneders fængsel, fordi hun er voldtaget og dermed har haft sex uden for ægteskabet. I Nazareth er en pige blevet overhældt med syre, fordi hun nægtede at gifte sig med et mandligt familiemedlem, der har voldtaget hende i månedsvis.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg