"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Politiet hykler om Danish Defence Leagues selvtægt

1. december 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

"En Breivik-lignende gruppe" kaldte Jyllands-Posten den forening, der havde sat klistermærker op med teksten "sharia fri zone". Både medier og politi hykler i denne sag, mener Nicolai Sennels.

For et par uger siden voldtog en muslimsk teenager en dansk 10 årig-pige vaginalt, analt og oralt i landsbyen Gullestrup ved Herning.

Flere lokale beboere var så oprørte, at de gik på gaden for at se, om de selv kunne finde den skyldige. Den danske forening Danish Defence League reagerede ved at sætte klistermærker op i området med påskriften "Sharia fri zone".

Politiet valgte som reaktion på DDLs klistermærkeaktion at iværksætte en større politiaktion, hvor seks-syv patruljevogne patruljerede området.

Som Kim Møller fra Uriasposten, ganske rigtigt skriver, gør DDL med sine klistermærker "intet som venstrefløjen ikke har gjort systematisk i to årtier uden medierne har værdiget det et ord."

Politiet og i øvrigt også mediernes reaktion på DDLs klistermærker er helt ude af proportioner.

Udover en større håndfuld skattebetalte patruljevogne til at sikre området mod politisk ukorrekte klistermærke-vandaler, kaldte Jyllands-Posten DDL for en "Breivik-lignende gruppe" - vel og mærke uden, at DDL nogensinde har begået noget kriminelt, og heller ikke opfordrer til det.

Sharia er selvtægt

Sharia er selvtægt, og mange steder er den så udbredt, at loven er sat ud af kraft i hele bydele.

Hjemmelavede sharia-domtole afgør både kriminelle sager og ægteskaber og skilsmisser. Politi-agtige fædregrupper bestående af muslimske mænd patruljerer deres lokalområder.

Muslimske kvinder tæskes og holdes som husslaver af deres egne familier, som følge af sharialovenes regler for kønsdiskriminering.

Den brede accept af sharia skal også ses i sammenhæng med muslimers voldelige angreb på ikke-islamisk lovs lange arm, politiet (læs f.eks. her og her).

Mere trygt?

Hvad med, om vores modige politi gjorde noget ved sharia-selvtægt?

Eller er det mere trygt at holde høje med ikke-voldelige danske klistermærker end at tage et endeligt opgør med muslimers omfattende og indtil videre vellykkede angreb på den danske retsstat og sharias erobring af den danske stats landområder?

Hvorfor vente til fjenderne af vore sekulære love er blevet endnu flere og endnu bedre organiserede?

Rygterne på gadeplan siger, at de almindelige politifolk er grundigt trætte af voldelige muslimers angreb på myndighederne, men at den politisk afhængige politi-ledelse ikke vil iværksætte det nødvendige, fordi de er bange for, at politisk korrekte politikere fyrer dem - eftersom det kan ligne hetz mod en særligt (farlig) befolkningsgruppe og vil skabe uro i byen i en længere periode.

Og politikere bliver jo ikke genvalgt, hvis der er uro i den by, de har ansvaret for (læs lidt fra rygterne på gadeplan her).

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg