"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Islamisk kvindeundertrykkelse og perversioner

3. maj 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Psykologi: Islamisk kønsapartheid kan føre til andet end kvindeundertrykkelse. Seksuelle perversioner er et overset aspekt af denne praksis, mener psykolog Nicolai Sennels.

 

Overset aspekt

Rigtige mænd og rigtige kvinder forsvarer kvinders rettigheder og udfordrer deres undertrykkere.

Lars Hedegaard har med sin bog "Muhammeds piger" vist, at han er en rigtig mand af den gode gammeldags ridderlige slags.

Et overset aspekt af kvindeundertrykkelsen og den dertilhørende debat, er de psykologiske og seksuelle konsekvenser for de ikke-rigtige mænd - kvindeundertrykkerne.

Desværre kommer heller ikke Hedegaard nærmere ind på det i sin bog, og det skal der rådes bod på.

Vi bevæger os her ind i en verden af selvpåført homoseksualitet og i andre grelle tilfælde perversioner af den værste slags.

Læs med, dér, hvor hensyn til læserne og den almindelige anstændighed får medierne til at stoppe med at beskrive virkeligheden.

Undertrykkelse af kvinder, uanset i hvilken sammenhæng det sker i, er ikke kun skadeligt for kvinderne, men også for mændene.

Ved at tænke, tale og handle negativt mod kvinder, påvirker man sit eget psykologiske forhold til kvinder.

Sådan er det med menneskesindet: Hvis vi behandler andre dårligt udadtil, så skubber vi dem også væk på det indre psykologiske plan, og vi får sværere ved at glæde os over dem og lære fra dem.

Vejen til menneskelig umodenhed og seksuel perversion er brolagt med undertrykte kvinder.

Urene kvinder

Hvis man udvikler et negativt syn på kvinder, får man også sværere ved at åbne sig for dem på det seksuelle plan.

For selvfølgelig er det sværere at elske med et menneske, man ser som mindre værdig og mindre "ren", end en kvinde, man respekterer og ønsker den frihed og glæde, hun søger.

En amerikansk militærrapport har afsløret nogle af konsekvenserne ved et nedsættende kvindesyn. Her fortæller militærlæger f.eks., at de måtte forklare en lokal afghansk mand om, hvordan han skulle gøre sin kone gravid.

Da manden havde fået forklaringen, spurgte han med væmmelse:

"Hvordan kan man føle begær efter kvinder, som Gud jo har gjort urene, når man kan have sex med mænd, som jo er rene?"

Den amerikanske militærrapport fortæller videre, hvordan "afghanske mænd har problemer med deres seksuelle identitet".

Rapporten beskriver, hvordan det er helt almindeligt, at afghanske mænd "har sex med andre mænd, beundrer andre mænd fysisk, har seksuelle forhold til drenge og afskyr kvinder".

Det var også tilfældet blandt de afghanske tolke, som jævnligt smittede hinanden med gonoré.

Den psykologiske forklaring på den udbredte og selvpåførte homoseksualitet blandt muslimske mænd er enkel og anerkendt:

Alle mennesker har seksuelle lyster. Når adgangen til de modsatte køn forstyrres (gøres unaturlig eller forhindres af religiøse, kulturelle eller personlige årsager), kan seksualiteten finde andre veje til forløsning.

Her et det selvfølgelig vigtigt at skelne imellem medfødt homoseksualitet og den form for homoseksualitet, som opstår ved, at ens religion eller kultur afskærer én fra naturligt samkvem med det modsatte køn, og derfor tvinger en til at søge andre veje til seksuel tilfredsstillelse.

Religioner og kulturer, som forhindrer mænd og kvinder i at mødes på en naturlig og fri måde, kan gøre folk homoseksuelle og i værste fald perverse. De mange seksualforbrydelser udført af katolske præster er et andet godt eksempel.

En undersøgelse af børns rettigheder i Pakistan afslørede, at 95 procent af de pakistanske lastbilchauffører har sex med drenge i deres pauser. Drengene er ned til 13 år gamle.

De dansende drenge

I mange muslimske lande er det tradition - især på torsdage, dagen før den hellige fredag - at mænd mødes og ser på unge drenge, der danser i sensuelle bevægelser.

Ofte har mændene sex med drengene bagefter, hvilket i mange tilfælde sker som gruppevoldtægt.

CNN har lavet en kort (3 minutter) dokumentar-udsendelse om fænomenet som kan ses her: "Ignored by society, Afghan dancing boys suffer centuries-old tradition".

Udddrag fra dokumentaren: "En ung dreng danser, udklædt som kvinde. Han har makeup på. Han er en såkaldt 'bacha bareesh', eller dreng uden skæg.

Han optræder for en gruppe afghanske mænd, en tradition kaldet 'bacha bazi', eller drengeleg. Han har klokker om sine fødder, men de kunne ligeså godt være kæder, for bacha bazi er mere end en dans.

Drengene bliver lokket eller stjålet fra deres familier og tvunget til at være sexslaver hos magtfulde mænd."

De danske soldater i Afghanistan er også blevet bekendte med fænomenet: "Og om torsdagen havde nogle af de afghanske soldater sex med de teenagere og unge mænd, som rejser med dem."

De afghanske mænd finder også de unge danske jens'er tiltrækkende, og kan ifølge rapporten finde på at "stå og onanere foran de danske soldater."

Perversioner

Forstyrrelsen af den naturlige seksualitet finder nogle gange udløsning ad andre veje end homoseksualitet.

Ifølge Google er fire ud af fem lande på top-5 over lande, der søger efter både  ”donkey sex”, ”cow sex”, ”child sex” og ”rape sex”, muslimske lande.

Det femte land er i de fleste tilfælde Indien, som har en stor muslimsk minoritet, og hvor en meget puritansk udgave af hinduismen er meget udbredt.

Fox News er ikke politisk korrekt som CNN og især BBC, og har skrevet om fænonemet "No. 1 Nation in Sexy Web Searches? Call it Pornistan". Man kan også selv udføre søgningerne på Google Trends.

Amerikanske soldater bruger meget tid på at holde øje med terrorister i islamiske lande som Pakistan, Irak og Afghanistan, men de får jævnligt lokale i kikkerten, som praktiserer en noget alternativ udgave af sloganet "Make love, not war" - især med æsler.

Læsere uden sarte nerver og med en god portion humor kan kigge med her "Iraqi Donkey Fun", "Donkey gettin' some lovin'" og "US Predator Drone Captures Pakistani Man Having Donkey Sex!".

Et godt råd fra psykologien til alle os mænd: Elsk kvinder, værdsæt deres kvaliteter og respekter og beskyt dem. Det er vejen til ægte kærlighed og til at blive en hel og sund mand.

Som musikeren Sting synger så flot og funky - omgivet af smukke og glade kvinder: "If you love somebody, set them free!"


Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og folketingskandidat (DF) 

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg