"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Islamist i lufthavnen?

7. januar 2014 - Artikel - af Uwe Max Jensen

Optakten til Deadline debatten mellem det tidligere medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse, den aarhusianske billedkunstner Firoozeh Bazrafkan, og komikeren Omar Marzouk bød på en trussel mod førstnævnte. På Omar Marzouks Facebook væg skrev Sezo Sert, at Firoozeh Bazrafkan "burde henrettes i offentligheden".

På sin Facebook profil angiver Sezo Sert, at han er slave hos Allah og flymekaniker i København. Sezo Serts coverbillede på Facebook er prydet af islams jihadflag, og ifølge en postering på SIAD's hjemmeside kan man på et af billederne på Sezo Serts Facebook profil se Sert tale ved et Hizb ut-Tahrir møde, mens man på andre billeder kan se Sezo Sert med mujahedinernes krigerskæg.

Det har ikke været muligt at få bekræftet disse oplysninger for Trykkefrihed.dk, da Sezo Serts Facebook profil nu er lukket. Trykkefrihed.dk har henvendt sig til Københavns Lufthavn for at få svar på, om en Sezo Sert er ansat i lufthavnen. Trykkefrihed.dk afventer svar på denne forespørgsel.

Presseansvarlig Søren Hedegaard fra Københavns Lufthavn oplyser til Trykkefrihed.dk, at de 23.000 medarbejdere i Københavns Lufthavn alle har et såkaldt havnekort, og at en sikkerhedsvurdering foretaget af politiet blandt andet lægges til grund for udstedelsen af havnekortet.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg