"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

30. oktober 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Muslimske grupper i Belgien har oprettet jihad-træningslejre og bruger Facebook til at annoncere for aktiviteterne.

Tredjepladsen
 
 
Tredjepladsen går til en pakistansk ægtemand og svigerfamilie, der tvang mandens kone til at drikke syre. De var vrede over, at kvinden havde født en pige, og ikke en dreng. Drenge er ifølge shariaen mere værd en piger. Det skal nævnes i parentes, at der er mandens arvemateriale, der afgører barnets køn.
 
Andenpladsen
 
Denne uges andenplads går til en muslimske grupper i Belgien. Grupperne har oprettet jihad-træningslejre i landets skove, og annoncerer pladser på "kurserne" via Facebook (engelsk oversættelse her).
 
Førstepladsen
 
Uge 44s førsteplads går til Interpols generalsekretær Ronald Noble. Noble erkender nu åbent, at der kun er to måder at beskytte vestlige lande mod terrorangreb som det i Kenya, hvor bevæbnede muslimer skød løs på børn og voksne i indkøbscentret Westgate.
Den ene mulighed er at etablere sikkerhedszoner omkring bløde mål så som storcentre osv. - en mulighed, der formentligt er både økonomisk og praktisk utopisk. Den anden er, at vi alle lever videre som hidtil, med den lille forskel, at almindelige mennesker får lov til at bære skydevåben, så de kan forsvare sig mod terrorister.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg