"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Westergaard skaffer 100.000 kroner til børnene på Haiti

24. januar 2010 - Artikel - af Uwe Max Jensen

Uwe Max Jensen

Galleri lancerer yderligere muligheder for at hjælpe Haitis børn

Galleri Draupners auktion over Kurt Westergaards akvarel til fordel for børnene på det jordskælvsramte Haiti sluttede lørdag klokken 17. Højeste bud var på 100.000 kroner afgivet af H.E. Madsen fra Danmark. Køberen bestemmer i samråd med gallerist Erik Guldager og Kurt Westergaard, hvilken nødhjælpsorganisation, der skal have 100.000 kroner til hjælpearbejde.

Desuden lancerer Galleri Draupner i samarbejde med Kurt Westergaard endnu en mulighed for at hjælpe jordskælvsofrene på Haiti. Westergaards Haiti-akvarel bliver nemlig trykt i 1000 eksemplarer og udbudt til salg til fordel for Haiti.

"Vi gør alt, hvad vi kan, for de børn. Akvarellen bliver nu også fremstillet i 1000 eksemplarer i serigrafitryk, der bliver solgt for 1000 kroner stykket," siger Erik Guldager til Jyllands-Posten.
Overfor Jyllands-Posten forklarer Erik Guldager, at han mener, at den overvældende interesse for Kurt Westergaards akvarel skyldes tre forhold: Harme over Lauritz.com's afvisning, støtte til Kurt Westergaard og ønsket om at hjælpe børnene i Haiti.

Læs også Westergaard-hyldest hitter på Facebook

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg