"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Uwe Max Jensen hængt ud som "stikkersvin"

17. maj 2010 - Artikel - af Lars Hedegaard

Lars Hedegaard

Venstreekstremist skruer op for underforståede dødstrusler

Så har Per Jensen fra Als atter ladet høre fra sig. På sin blog, Alsingens Autonome Agitationer klager det tidligere Enhedsliste-medlem og byrådskandidat i Sønderborg den 17. maj over, at "Max Uwe Jensen" – som han bliver ved med at kalde Sapphos journalist Uwe Max Jensen – på Sappho.dk "igen har citeret fra andres [sic] folks kommentarer på Facebook, uden at de vidste det".

Per Jensen er tydeligvis stærkt opbragt over, at Sapphos medarbejder har tilladt sig at referere, hvad Per Jensen og hans venner sidder og udveksler af trusler mod folk, de er uenige med. Han har derfor forsynet sit opstød med rubrikken "Stikkersvinet Max Uwe Jensen's Facebook-spionage".

Han beskylder Uwe Max Jensen for at have skaffet sig adgang til forskellige Facebook-profiler ved at optræde under falsk identitet. Per Jensen antyder endvidere, at Uwe Max Jensen skulle have benyttet sig af "en meget smuk udenlandsk udseende kvinde" for at læse de venstrerabiate udgydelser.

Det ville i givet fald være helt normal kutyme blandt dybdeborende journalister, men Sapphos reporter har hverken benyttet sig af falsk identitet eller smukke kvinder. Det har såmænd ikke været særlig vanskeligt at finde ud af, hvad Per Jensen og hans venner udveksler på Facebook, da indholdet har været offentligt tilgængeligt. Pressen citerer i øvrigt regelmæssigt, hvad folk skriver på Facebook.

Det er fuldt forståeligt, at Per Jensen ikke bryder sig om Uwe Max Jensens journalistik. Det var nemlig Uwe Max Jensen, der tidligere på året gjorde opmærksom på Per Jensens bemærkning efter det autonome overfald på Uriaspostens redaktør Kim Møller:

”Jeg personligt ville ikke have nogen skrupler ved at gøre en fysisk ende på Kim Møllers klynkeri for bestandigt. … Men aktiv dødshjælp er desværre jo forbudt i Danmark," som Per Jensen udtrykte det på sin blog i Urban den 8. februar 2010.

Kort efter skrev Per Jensen i en kommentar på sin egen blog, at Kim Møller må regne med en respirator engang i fremtiden.

Det blev for meget for selv Enhedslisten, der satte en stopper for alsingens forhåbninger om at blive opstillet som folketingskandidat for partiet. Efter denne forsmædelse valgte Per Jensen at udmelde sig af partiet.

Hævntørsten har nu fået Per Jensen til at kalde Uwe Max Jensen "stikkersvin". Det er en ganske alvorlig optrapning af den autonome retorik. Alle ved jo hvilken skæbne, der blev stikkere til del under den tyske besættelse.

På sin blog skriver Per Jensen om sig selv, at han "bare (er) en antiautoritær sønderjyde, der gerne vil kaldes en kommunistisk landsforræder".

Her har han nok gjort sig for store forhåbninger. En landsforræder må logisk set have et land at forråde, og da Per Jensens tilknytning til Danmark og vore grundlovssikrede frihedsrettigheder tydeligvis er mere end perifer, forekommer hans selvpromovering aldeles malplaceret.

Til gengæld kan man håbe, at PET vil begynde at interessere sig for, hvad denne udanske voldspsykopat og hans Facebook-venner rumsterer med af planer. 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg