"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Tingbjerg Rød Zone

15. februar 2010 - Artikel - af Uwe Max Jensen

Uwe Max Jensen

Politiet måtte lade tre anholdte gå, da de blevet omringet af en større gruppe unge i Tingbjerg

I efteråret flygtede præsten fra området efter hærværk, indbrud og chikanerier. Siden opgav den lokale kirke helt at have sin embedsbolig i sognet, satte præsteboligen til salg og købte en ny udenfor sognet. TV2 fik smadret en filmvogn, da stationen reporterede fra bydelen, og Danmarks Radio arbejder kun i området beskyttet af vagter.

Der er tale om den uroplagede københavnske bydel Tingbjerg, og fredag aften var den gal igen. Her anholdt politiet tre unge mænd i forbindelse med fundet af en kraftig jagtriffel, der på snigskyttemanér var udstyret med både kikkertsigte og lyddæmper.

Politiet blev først på aftenen kaldt til Tingbjerg, fordi en mand gik rundt med et gevær. Da politiet nåede frem til Solgavlen i Tingbjerg, fandt betjentene våbnet på jorden. Tre unge i nærheden blev anholdt. Men en gruppe på 10-15 truende unge omringede hurtigt de to betjente, der måtte lade de anholdte gå. De tre befriede unge blev straks kørt væk i en rød bil, hvorefter gruppen af unge forsvandt.

Tingbjerg må ikke få lov til at udvikle sig væk fra samfundet


Den socialdemokratiske overborgmesterkandidat (og nuværende overborgmester i København, red.) Frank Jensen erklærede i forbindelse med valgkampen i efteråret, at Tingbjerg igen skulle være en integreret del af København, og at Tingbjerg som bydel ikke måtte få lov til at udvikle sig væk fra samfundet.

Læs også Tingbjerg emirat

Læs også: Tingbjerg-skandalen har kostet folkekirken tre millioner

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg