"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Præstebolig sat til salg for 2 1/2 million

20. oktober 2009 - Den løbende - af Uwe Max Jensen

TINGBJERG. Hvis du har 2,5 millioner kroner til rådighed og lyst til at bo i et livligt kvarter, så kan Tingbjerg Kirkes præstebolig blive din

Menighedsrådet ved Tingbjerg Kirke har sat præsteboligen til salg og kirkens præst Ulrich Vogel er flyttet til en hemmelig adresse efter årelang chikane. Ifølge oplysninger Sappho har fået aktindsigt i, er det ejendomsmæglerkæden LokalBolig der skal forsøge at sælge Tingbjerg Kirkes præstebolig. Boligen på Langhusvej 3 i Tingbjerg er på 169 kvadratmeter. Ifølge Tingbjerg Kirkes menighedsrådsformand Eva Bundgaard er salgsprisen sat til 2,5 millioner kroner.

Præsteboligen er endnu ikke tilgængelig på nettet hos LokalBolig.dk, men ejendomsmægler Morten Gram fra LokalBolig i Brønshøj bekræfter, at boligen kommer til salg indenfor en måneds tid. Ejendomsmæglerkæden venter på kommunens udstykning.

Ejendomsmægler Morten Gram har ikke noget bud på, hvornår boligen kan forventes solgt.

"Den ligger i et kvarter, hvor der ikke er særlig mange ejerboliger. Det er i hvert fald ikke noget typisk villakvarter, så det kan betyde, at boligen ikke bliver så nem at sælge," siger Morten Gram til Sappho.

Tror du, at det bliver endnu sværere at sælge boligen med tanker på den uro, der har været på adressen?

"Det vil jeg slet ikke udtale mig om," siger Morten Gram.

Boligbeslutning truffet i maj

Tingbjerg Kirkes menighedsråd besluttede at sælge præsteboligen på et møde 14. maj 2009 Dagen efter orienterede Tingbjerg Kirke provst i Brønshøj provsti Johanne Haastrup om beslutningen og søgte provstiet om tilladelse til frasalg af præsteboligen.

På et møde i provstiudvalget 30. juni 2009 imødekom Brønshøj provsti Tingbjerg Kirkes ansøgning om frasalg af præsteboligen. På samme møde imødekom formanden og provsten for Brønshøj provsti på provstiudvalgets vegne en ansøgning om køb af en ny embedsbolig til præst Ulrich Vogel.


Mere om Tingbjerg-sagen her :

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg