"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

DR-redaktør fremturer mod moskémodstandere

21. juni 2014 - Artikel - af Uwe Max Jensen

Den afgående DR-redaktør leverer kritisk kvidren om moskékritikerne på Twitter, men retter ikke ét eneste kritisk ord mod moskéens homohadende ledelse.

Journalist Abdel Aziz Mahmoud, der har været vært på flere DR-programmer og i øjeblikket er ansat som redaktionsleder på DR2's satsning Søndag Live (Mahmoud skifter efter sommerferien til et job som udviklingsredaktør hos Nordisk Film TV ), omtalte for et par dage siden i en tweet ejeren af Munch Bageri og Kaffebar som en "racistbager".

Mahmoud har efter omtale her hos Trykkefrihed slettet denne tweet, men han fortsætter på sin Twitter profil med at fremture mod folk, der forholder sig skeptisk til islam.

I en ny tweet skriver Abdel Aziz Mahmoud ironisk om moskemodstanderne fra foreningen SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark), der havde anmeldt en demonstration imod stormoskéen i Rovsingsgade:

"Først tog de al saft. Så måtte hunde ikk bade. Og nu har de selv bygget moske! Mød op til gigademo! Vi blir min. 27!!"

Senere poster Abdel Aziz Mahmoud et fotografi  af den muslimske provokatør Jihad Taha ledsaget af følgende ordlyd:

"Kan I huske den der anti-moske-demo? Den eneste, der dukkede op, var denne fyr"

At der ikke dukkede folk op til demonstrationen skyldtes alene, at Københavns Politi forbød foreningen SIAD at demonstrere mod den ny stormoské.

Abdel Aziz Mahmoud har været ambassadør for Landsforeningen for bøsser og Lesbiske.

Hvorfor han fører en aktiv Twitter-kampagne imod folk, der kritiserer stormoskéen i Rovsingsgade, når man påtænker moskéens holdninger til for eksempel homoseksualitet og moskéens generelle "værdigrundlag", hvor der på sigt ønskes dødsstraf for frafald fra islam, er et såkaldt godt spørgsmål. 

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg