"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen

18. januar 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Asmaa Abdol-Hamid var for ekstrem til Enhedslisten men ikke til Fyns politi.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til Fyns Politi, som betaler muslimen Asmaa Abdol-Hamid for at undervise dansk lovs håndhævere i, hvordan de skal følge sharia og respektere det muslimske æreskodeks i kontakten med lokale kriminelle. Abdol-Hamid var for nogle år siden medlem af Enhedslisten, men blev smidt ud, da partiet mente at hendes religiøse holdninger var for ekstreme.

Andenpladsen
Andenpladsen går til muslimer på Nørrebro, der truer tv-værten Martin Krasnik med døden, fordi han går med jødisk kalot i deres område. En gruppe muslimer møder Krasnik på følgende måde: "'Tag den dér af,' siger den første. Fyren bagi træder rundt om de andre og hæver stemmen: 'Det er for din egen skyld. Jeg har en fætter, der stak én ned med en kniv, fordi han havde den dér på.'"

Førstepladsen
Uge 3's førsteplads går til et australsk byggefirma, der planlægger, hvad det selv kalder for halal-boliger. Lånene til boligerne er således rentefrie, da det ifølge islam er en synd at tage renter. Projektet er blevet mødt med en del kritik, da man frygter, at området kan udvikle sig til en muslimsk enklave.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg