"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Nyt bestyrelsesmedlem

26. marts 2017 - Artikel - af Trykkefrihedsselskabet

Lørdag d. 18. marts 2017 afholdt Trykkefrihedsselskabet generalforsamling. Her stillede Jonas Christensen op til bestyrelsen og blev valgt. Læs et mini-portræt her.

Jonas Christensen er studievært på ESTV, en lokal tv-station med mange forskellige sports-, kulturelle- og nyhedsorienterede programmer.

Han har en fortid i Konservativ Ungdom, hvor han var lokalformand i Esbjerg, og han er i dag opstillet som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Sydjyllands Storkreds.

Derudover er han menighedsrådsformand i Seest sogn, selvstændig Web Udvikler & Designer og endelig har han en bachelor i Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet.

Under sin opstillingstale foran foreningens medlemmer, fortalte Jonas Christensen om sin motivation for at melde sig ind i Trykkefrihedsselskabet og stille op til bestyrelsen. Baggrunden var, at  skulle have optaget et debatprogram med en ung DFU'er.

Gæsten dukkede dog aldrig op. Senere fandt Jonas ud af, at pågældende gæst var blevet overfaldet på gaden pga. sit politiske engagement. Denne udemokratiske handling kunne Jonas Christensen ikke affinde sig med, og han meldte sig derfor aktivt ind i kampen for ytringsfriheden.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg