"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Gå hjem-møde på Christiansborg 21. februar: Ytringsfriheden efter Hedegaard-attentatet

13. februar 2013 - Artikel

Trykkefrihedsselskabet inviterer til møde, hvor Lars Hedegaard deltager sammen med bl.a. Bertel Haarder, Simon Emil Ammitzbøll, Kristian Thulesen Dahl, Naser Khader, Jacob Mchangama og Christopher Arzrouni. Af sikkerhedshensyn er der sidste tilmeldingsfrist allerede mandag d. 18. februar. (Mødet er udsolgt).

Tirsdag d. 5 februar blev Lars Hedegaard forsøgt myrdet i sin gadedør. Meget taler for, at mordforsøget hænger sammen med hans islamkritiske virke.

Det har skabt chok og vrede, at man risikerer en kugle i livet for at sige sin mening, men mordforsøget på Lars Hedegaard er blot det seneste af en række forsøg på med trusler, vold og terror at undertrykke ytringsfriheden i Danmark.

Og truslerne, volden og terroren virker. Selvcensuren breder sig. Aviser, forlag, museer, teatre og satiretegnere tøver, når det drejer sig om islamkritik eller beskrivelser af Muhammeds liv, ligesom indvandringskritiske politikere må have politibeskyttelse.

I den anledning inviterer Trykkefrihedsselskabet til et gå hjem-møde.

Vi spørger toppolitikere, redaktører og kulturpersonligheder:

Hvordan kan vi beskytte det frie ord og retten til at tænke og tale frit? Hvordan sætter vi en stopper for truslerne og volden? Hvad vil de politiske partier gøre for at sikre, at Hedegaard-attentatet bliver den sidste af sin slags i Danmark?

Det bliver første gang, Lars Hedegaard viser sig offentligt efter mordforsøget.

Hør bl.a. Bertel Haarder, Simon Emil Ammitzbøll,  Kristian Thulesen Dahl, Rasmus Helveg-Petersen, Lars Hedegaard, Naser Khader, Jacob Mchangama, Lisbeth Knudsen, Christopher Arzrouni, Katrine Winkel Holm.

NB: Talerlisten er endnu ufuldstændig.

Sted: Bemærk, at mødet er flyttet fra Fællessalen til Landstingssalen på Christiansborg 

Tid: torsdag d. 21. februar kl. 17:00

Entre: 50 kr.

Tilmelding: her

Bemærk: Navn og adresse er en nødvendighed for at tilmelde sig.

NB: Sidste frist for tilmelding er allerede mandag d. 18. februar kl. 12:00

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg