"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Tommy Robinson - tør, hvor alle andre tier. Et overblik over Robinsons seneste dokumentarfilm

22. marts 2023 - Artikel - af Michael Pihl

Lørdag den 01.04 kommer Tommy Robinson igen på besøg hos Trykkefrihedsselskabet med premiere på en ny dokumentarfilm. Han har dog ikke ligget på den lade side, siden han i januar 2020 var her sidst for at modtage Sappho-prisen og her følger et kort overblik over nogle af Tommy Robinsons dokumentarfilm.

 

De tager alle samfundsmæssige og sociale problemer op, som ingen andre journalister og dokumentarfilmskabere tør beskæftige sig med.

 

I 2019 udgav Robinson dokumentarfilmen ”Panodrama – en afsløring af BBC” hvor han v.h.a. klassisk undercoverjournalistik afslørede uærlige og beskidte metoder hos det britiske statsmedie.

 

I 2022 udgav han dokumentarserien; “The Rape of Britain” en rystende og uafviselig undersøgelse af muslimske voldtægtsbanders udnyttelse af socialt svage piger i byen Telford, hvor flere af ofrenes vidneudsagn også peger på lokale myndigheders svigt og måske direkte korruption.

 

I januar 2023 udgav Tommy Robinson dokumentaren; ”The Phantom Rape Gang” om en tragisk piges opdigtede voldtægtsbeskyldninger, der polariserede et lokalsamfund i byen Barrow og risikerede at miskreditere de mange øvrige og sandfærdige vidneudsagn fra piger udsat for muslimske voldtægtsbander andre steder i England. Videoen dokumenterer et helt andet forløb end den usandfærdige fremstilling af sagen, som bl.a. Berlingske-journalisten Poul Høi falbød for et intetanende dansk publikum.

 

I fredags den 17.03 – på Skt. Patricks Day – udgav Tommy Robinson dokumentarfilmen: ”Plantation 2 – The Rise of the Celts” om migrantkrisen i Irland og det folkelige oprør mod de sociale konsekvenser af befolkningsudskiftningen, som særlig udgår fra kvinder i den irske arbejderklasse.

 

Mød op lørdag 1.april og støt Trykkefrihedsselskabet og Tommy Robinsons nyeste dokumentarfilm:

Den Unævnelige kommer til København - trykkefrihed.dk