"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen

18. maj 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Ifølge shariaen er det muslimske mænds ret at indfange og voldtage vantro kvinder – og den benyttes i rigeligt mål.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til muslimer i Tyskland, som har udsendt en krigserklæring mod deres værtsland. "Død eller sejr. ... Tyskland blev advaret, men ignorerede det. ... Stenene kastes mod de vantro, fordi de ikke frygter Allah. ... Demokrati er de vantros største løgn og vi bekæmper det." En ny tysk dokumentarfilm fortæller, hvordan islamiske krigssange motiverer muslimer til jihad. Se den her.

Andenpladsen
Andenpladsen går til Frankrig, hvor muslimske stemmer blev tungen på vægtskålen i præsidentvalget. 1.131.067 stemmer adskilte Nicolas Sarkozy og Francois Hollande, og 93 procent af de mere end to millioner muslimske vælgere stemte socialistisk. Ligesom ved det seneste danske folketingsvalg ville Frankrig fortsat have haft en konservativ regering, havde det ikke været for den muslimske indvandring.


Førstepladsen
Uge 20's førsteplads går til 12 muslimer, der voldtog en svensk kvinde i syv timer. Sidste år var hele 20 flygtninge fælles om at voldtage en kun 11-årig svensk pige. Ifølge shariaen er det muslimers ret at voldtage ikke-muslimske kvinder.  

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg