"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen uge 20

17. maj 2014 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels er tilbage med en ny omgang Shariatop. Denne gang med indsatte i franske fængsler, EU der vil kriminalisere kritik af islam - og en amerikansk dukke!

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til Frankrig, der er nødt till at importere politi fra Kina for at kunne hamle op med den voldsomme kriminalitet. Det skyldes dels østeuropæiske kriminelle, som frit kan rejse til landet grundet Schengenaftalen, men især muslimer gør gaderne usikre. Syv ud af ti indsatte i franske fængsler har således muslimsk baggrund.
 

Andenpladsen

Andenpladsen går til EU, der arbejder på en ny lov, der skal begrænse ytringsfriheden, således at kritik af islam kan kriminaliseres - helt i tråd med shariaen. Man kan skrive under på en protest mod EU-initiativet her.
 

Førstepladsen

Uge 20s førsteplads går til den amerikanske bugtaler og komiker Jeff Dunham, der stik mod tidens trend vover at gøre grin med islamisk jihad og korantro terrorister. Det gør han i sketchen "Achmed the Dead Terrorist", der allerede er set af mange millioner på YouTube - grin med her. Opfølgeren, hvor Achmed møder sin længe savnede søn, der viser sig at være homoseksuel, kan ses her.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg