"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen uge 14

3. april 2014 - Artikel - af Nicolai Sennels

Denne uges Shariatop byder på halalturisme i New Zealand, kisteløse begravelser i Stuttgart og horrorfilm fra Syrien. Velkommen til endnu en uge med galskab - præsenteret af Nicolai Sennels!

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til New Zealand, planlægger at tilbyde halal-turisme. Sharia-tilhængende fans af Ringenes Herre eller flot natur kan nu tage down under uden at blive udsat for alkohol, grisekød og letpåklædte damer - altsammen noget, vi her på sharia-toppen forbinder med den perfekte ferie.
 

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til Stuttgart i Tyskland, som har valgt at ændre begravelsesloven, så den passer til islamisk sharia. Fra nu af kan regionens 600.000 muslimer begrave deres døde indsvøbt i ligklæde, uden kiste. Socialministeren kalder lovændringen "integration".
 

Førstepladsen

Uge 14s førsteplads går til disse franske euro-salafister, som har filmet sig selv i Syrien. Klippet viser franskmændene stable lig, lovprise Allah og bevæge sig gennem huse med vægge og gulve indsmurt i blod. Det minder om de post-akopalyptisme film The Road og Fluernes Herre, og er ikke for sarte nerver. Det er de samme salafister, som ville kunne nyde godt af Helle Thorning-Schmidts og Obamas militære indsats i landet.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg