"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen uge 12

18. marts 2014 - Artikel - af Nicolai Sennels

Ugens Shariatop af Nicolai Sennels bringer os til England, hvor landets advokater nu vil arbejde for at implementere sharialoven i retssager. Vi kommer også til Somalia, hvor en mor halshugges foran sine døtre fordi hun er kristen - og til en islamisk demonstration på københavnske Nørrebro.

Tredjepladsen                                                                                                       

Tredjepladsen går til den engelske organisation for advokater, Law Society, som netop har udgivet en vejledning for advokater og dommere i, hvordan sharia-loven kan implementeres i retssager.

 

Andenpladsen                                                                                                                 

Denne uges andenplads går til den somalisk-baserede bevægelse, Al Shabaab, der tvang to døtre til at se deres mor få hovedet skåret af. Årsagen til drabet var, at familien er kristen.

 

Førstepladsen                                                                                                                      

Uge 12s førsteplads går til et massivt islamisk optog på Nørrebro med 500 islamistiske, kønsadskilte deltagere d. 14. marts. Muligvis i brud mod flagloven flagede de med både det hvide og det sorte islamiske flag. Det hvide flag signalerer, at sharia-loven allerede gælder, at demokrati er blasfemisk og at muslimer skal give ikke-muslimer valget mellem undertrykkelse, omvendelse eller død. Det sorte flag viser, at sharia-loven endnu ikke er indført, og at muslimer har pligt til med alle midler at få den indført (i England undersøger politiet muligheden for at retsforfølge folk, der flager med islamistiske flag). Optoget brugte aggressive tilråb som "Allah tager liv!" og "Allahu akbar!". Video fra demonstrationen her og fra talen her. Der var ingen moddemonstration.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg