"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen

22. august 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Mens den danske elite fejrer den islamiske Eid-fest på Christiansborg, udfolder muslimer sig med tæsk, voldtægter og mord. 

Tredjepladsen
Denne uges tredjeplads går til en egyptisk mand, der tæskede sin gravide kone, fordi hun løftede op i sløret for at få luft. Konen klagede over, at hun ikke kunne trække vejret i den brændende hede og med et foster, der trykkede på lungerne, og bad manden om lov til at løfte op i de 30 gram stof. Han råbte nej, men hun gjorde det alligevel, hvorefter han gik i gang med at banke hende. Manden er nu anholdt.
 
Andenpladsen
Andenpladsen går til Stockholm, hvor voldtægtsepidemien tager fart. Stockholms politi registrerer nu hele fem voldtægter dagligt. Svenske medier rapporterer som bekendt aldrig om kriminelles etnicitet og har endda flere gange farvet kriminelle indvandreres hud lyserød for ikke at skabe negative holdninger. 
 
I Oslo, hvor antallet af voldtægter er steget med 69 pct. i 2012, viser en opgørelse, at samtlige voldtægter, hvor offer og gerningsmand ikke kender hinanden, har ikke-vestlig baggrund. Talskvinden for Oslos politi fortæller, at de mange voldtægter skyldes indvandrernes kvindesyn. 
 
Førstepladsen
Uge 34s førsteplads går til den islamiske fastemåned ramadanen, som mange muslimer traditionelt fejrer ved at slå anderledes troende ihjel. TheReligionOfPeace.com har under ramadanen 2012 registreret 260 terrorangreb med i alt 1.206 døde.
 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg