"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen

24. maj 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Sharia-berigelsen sætter stadigt nye eksotiske frugter fra Malmø og Saudi-Arabien til Auderød, hvor en pige brækkede ryggen, da hun prøvede at undgå at blive voldtaget af sin far.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til Ilmar Reepalu, borgmester i Malmø siden 1995, som ikke længere er velkommen i visse dele af sin egen by. Røde politikere er ikke nødvendigvis velkomne i muslimsk dominerede område, selvom langt de fleste muslimer stemmer socialistisk. Vi så en lignende episode for et par år siden, da Københavns daværende integrationsborgmester Jakob Hougaard blev overfaldet med kasteskyts under et interview i Tingbjerg, mens han i ly af journalisten fortæller, at det går bedre med integrationen i området.

Andenpladsen
Andenpladsen går til en fars bortauktionering af sin søn til en selvmordsmission. Videoen er fra Saudi-Arabien. Stemningen er høj, og faderen ender med at få, hvad der svarer til 400.000 dollars for sin dreng.

Førstepladsen
Førstepladsen tilhører en knivbevæbnet afghansk far, der forsøgte at voldtage sin datter. Datteren brækkede ryggen, da hun forsøgte at flygte ved at springe ud af et vindue. Hændelsen skete i et asylcenter i Auderød i Danmark.  

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg