"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

28. juni 2012 - Artikel

Søvndal lykønsker egypterne med deres sharia-præsident, mens en gravid kvinde må lade livet for ikke at have stemt på ham.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til Berlins ungdomsfængsel, hvor 70 pct. af de indsatte har indvandrerbaggrund og ikke må spise svinekød af religiøse årsager. Derfor har man ganske enkelt udelukket svinekød fra menuen.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til en jordansk lov, der forhindrer voldtægtsmænd i at blive straffet, hvis de gifter sig med deres offer. For nyligt blev en telefonsælger frikendt for voldtægten af en kun 15-årig pige, fordi han over for retten har lovet, at han vil gifte sig med hende.

Førstepladsen

Uge 26's førsteplads går til en egyptisk ægtemand, som bankede sin gravide kone til døde, fordi hun ikke stemte på Det Muslimske Broderskabs præsidentkandidat, Mohammed Mursi. Mursi fik 51,7 procent af stemmerne blandt vælgere bosat i Egypten, mens hele 75 procent af egyptiske vælgere bosat i USA stemte for den sharia-glade præsident. Udenrigsminister Villy Søvndal lykønsker egypterne med den nye præsident og udtaler, at "I dag har været en god dag for et demokratisk Egypten".

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg