"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-Toppen uge 8

20. februar 2014 - Artikel - af Nicolai Sennels

Denne uges sharia-top har fokus på vestlige nyheder. Læs om en amerikansk udenrigsminister der kalder til islamisk bøn, til England og til Frankrig.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til den amerikanske præsident, Barak Obama. Obamas nyansatte udenrigsminister, John Kerry, har netop været i Indonesien, hvor han som tegn på respekt for landet og dets religion kaldte til islamisk bøn og udtrykte stor respekt for Indonesiens religiøse tolerance (trods 400.000 dræbte i islamisters krig for selvstændig sharia-stat, kirkelukninger og sharia-regler ved de buddhistiske stupaer ved Borobudur). Obamas ambassadør i Egypten er netop blevet anholdt for samarbejde med terrororganisationen Det Muslimske Broderskab.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til England, som har forbudt islam-kritikerne Robert Spencer og Pamela Geller indrejse i landet, men gerne inviterer den ekstremistiske imam Haitham al-Haddad, som ønsker homoseksualitet forbudt ved lov og prædiker omskæring af pigers kønsdele. De engelske myndigheder begrunder afvisningen af Spencer og Geller med, at man ikke accepterer nogen former for ekstremisme.

Førstepladsen

Uge 8s førsteplads går til den franske socialistiske præsident, Francois Hollande. I en nylig tale i en moské udtalte Hollande, at passer "perfekt med Frankrigs værdier" og lovede en aggressiv indsats mod kritik af muslimer.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg