"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

18. november 2011 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Denne uges sharia-top byder på burkaklædte flypassagerer, jihad mod buddhister og århusianske no-go zoner

På tredjepladsen finder vi burkaklædte flypassagerer i Frankrig. Burkaen er forlængst blevet forbudt i Frankrig, men en ny kendelse har afgjort, at loven kun gælder på landjorden.

Koran-inspireret terrorisme har gjort, at flyrejser nu er omgivet af en lang sikkerhedsprocedurer angående både de rejsendes identitet samt objekter, som kan bruges til at skjule våben og bomber i.

Men rejsende, som deler terroristernes religiøse overbevisning, kan nu få lov at følge shariaen, også 10 km oppe i luften. Man må ikke tage 100 ml shampoo med, men en personstor kamuflagedragt er helt ok... Mærkeligt.

Denne uges andenplads går til muslimers krig mod buddhismen og buddhister. Denne undergruppe af jihad er lidet omtalt i medierne, selvom muslimer har fordrevet titusinder af buddhister fra det sydlige Thailand i deres væbnede kamp for at løsrive deres parallelsamfund fra den thailandske stat. I det seneste angreb blev seks buddhister dræbt med bomber og automatrifler, hvorefter tililende redningsfolk blev såret af de til lejligheden velplacerede landminer. En magtfuld muslimsk gruppe i området erklærer: "Vi vil dræbe, brænde og ødelægge alle buddhister."

Førstepladsen går til danske no-go zoner, denne uge repræsenteret af Gellerup, hvor unge indvandrere omringede politiet og gav tre politifolk tæsk.

Mens ikke-islamiske autoriteter mødes med hån, trusler og angreb, udøver islamiske autoriteter i form af hjemmelavede sharia-domstole, patruljerende politiagtige fædregrupper og imamer både lovgivende, udøvende og dømmende magt. Danmark har ifølge politiet 20-25 områder, hvor "unge" påsætter brande, for derefter at angribe det tililende brandvæsen.

En undersøgelse fra 2005 viste, at "Danske ghettoer knopskyder", og problemet er vokset lige siden. Islamiske sharia-områder tager stadigt større bider af vores danske byer.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg